Mogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden bij The Powerhorse? Nadat u  gesprek heeft gehad, waarin wij met alle rust en aandacht samen kijken wat er bij u het beste past, zullen we een plan van aanpak gaan maken. U krijgt een persoonlijk dagboek, waarin iedere keer als u de powerhorse bezoekt een verslagje geschreven zal worden, hoe het die dag gegaan is. Ook ontvangen wij daarin graag terug van ouders/ verzorgers wat een bezoek aan de powerhorse in de thuissituatie  gedaan heeft, zijn we met zijn allen goed bezig, of komt er bijv. naar voren dat er die dag toch iets teveel gevraagd is? Veel communiceren met de naasten is voor ons ook erg belangrijk.

De mogelijkheden bestaan uit:

 

  • paardrijden

  • paarden/pony’s verzorgen, borstelen, knuffelen

  • paard /pony voor de kar, bij de shetlanders zelf je eigen karretje besturen

  • paard en pony spelen, is de stap om te rijden nog te hoog, naast het paard/ pony begeleid u uw dier over balkjes, cirkelt u om pionnen en bouwt u langzaam het vertrouwen op, hoe reageert uw paard/pony

  • wandeling met de pony, lekker buiten in een mooie omgeving

Wat bieden wij.

Wij bieden een laagdrempelige begeleiding aan voor cliënten van alle leeftijden, wij stellen hen in de gelegenheid om met een deskundige ervaringsdeskundige op een veilige plek met paarden diverse activiteiten te verrichten. Ieder mens is uniek en heeft recht op een unieke behandeling ,zo creëren  wij de mogelijkheid om samen in gesprek te gaan, over de activiteiten.