Priscilla

Laat ik maar beginnen met datgene waar t om draait, mijn beperking. Nee, wacht, dat is de kracht van Diana! Zonder je beperking uit t oog te verliezen, weet ze het beste uit mij en mijn paard te halen op dat moment en met veel plezier. Das ook het mooie... Diana kijkt per les naar wat mijn vraag is, wat ik dan nodig heb om er weer even zelf mee verder te kunnen.
Elke les is dus UNIEK. Een stapje terug levert 2 stapjes voorwaarts op, je ontwikkelt samen. Daarnaast is het gewoon superleuk, relaxt, verrassend en persoonlijk afgestemd!
Ik hoop op een nog lange en goede samenwerking met The Powerhorse!! ( ik heb een verlamming vanaf mijn nek rechts en dat geeft tijdens de lessen helemaal niets!

Diana van de Lou

Bij Diana mag je jezelf zijn, met al je twijfels en angsten. Je mag er zijn, zijn met je paard. Niks presteren, gewoon voelen, ademen, leren, genieten. Er zijn wat tranen gevloeid. Van geluk, ontroering en angst. Diana helpt je bij iedere kleine stap op mijn eigen tempo. Ik ben zo gegroeid alleen al door de rust en de tijd die Diana voor je heeft. Zo bijzonder. Ik ben zo blij dat uk van haar les heb!!
Dank je wel Diana dan ik mocht zijn wie ik ben.

Daniëlle

Ik, Daniëlle ben 17 jaar.. heb last van rugproblemen! Ik heb via mijn oude verzorgpaardje les gekregen van Diana! Gelijk verschil, ze kijkt heel erg naar hoe ik reageerde op t paard (en natuurlijk andersom). Met heel veel geduld en tijd! Ik weet wel dat ik nog nooit zo fijn les heb gehad als van diana!

Ineke

Ik, Ineke, ben inmiddels 64 jaar, rijd al vrijwel mijn hele leven op een paard of pony. Maar moest, na een paar flinke vallen, en het weggaan van mijn lievelingspony, toegeven dat ik angstig geworden was. Zelf zo doorgaan was voor mij geen optie...
Dan zou ik alleen nog maar de klusjes doen, en niet meer op onze pony Anna stappen.
Dat wou ik niet, we hebben toch niet voor niets een eigen pony! Toegeven dat je angstig bent, is erg moeilijk, hulp zoeken nog veel moeilijker....
Gelukkig zie ik opeens info over The Power horse, ideaal....
Ik kreeg gelijk leuk contact met Diana.
Ze helpt me fantastisch!
Andere instructrices zeiden dat ze niks voor me konden doen........Nu durf ik weer te rijden, en geniet er van!
We zijn nu zelfs aan het zoeken naar een pony erbij.
Zodat we samen ( met man of dochter) weer fijne bosritjes kunnen gaan maken...
Dankzij de hulp van Diana van den Berg!

 

Lieselotte 

Oktober 2017 een enorm lieve merrie gekocht, Mira.
Na een week veranderde Mira en wist niemand meer wat die er mee aan moest, ze werd vals.. Na veel behandelingen en veel hulp is ze hier uiteindelijk na maanden weer uit gekomen. Maar helaas zat het bij mij nog wel diep.. Waar Mira vertrouwen had ik mij met het rijden had ik dit nog niet helemaal terug gewonnen (wat rijden erg lastig maakt).
Vandaag mijn eerste les van Diana gehad.
Diana kijkt naar paard en ruiter, houd rekening met wat beide voelen, legt alles duidelijk uit, neemt de tijd voor je, en legt vooral géén druk op je. Ze leert je veel oefeningen waardoor je vertrouwen opbouwt met je paard, of het nu in 1x goed gaat, of dat het 10x opnieuw moet dat maakt niet uit, Diana blijft heel rustig.
Ik vond de eerste les een hele fijne ervaring. Ook heb ik in deze les al veel geleerd, over mezelf, over Mira, en over het rijden.

Dus kortom: super!

Bedankt voor de fijne les namens mij en Mira.