Priscilla

Laat ik maar beginnen met datgene waar t om draait, mijn beperking. Nee, wacht, dat is de kracht van Diana! Zonder je beperking uit t oog te verliezen, weet ze het beste uit mij en mijn paard te halen op dat moment en met veel plezier. Das ook het mooie... Diana kijkt per les naar wat mijn vraag is, wat ik dan nodig heb om er weer even zelf mee verder te kunnen.
Elke les is dus UNIEK. Een stapje terug levert 2 stapjes voorwaarts op, je ontwikkelt samen. Daarnaast is het gewoon superleuk, relaxt, verrassend en persoonlijk afgestemd!
Ik hoop op een nog lange en goede samenwerking met The Powerhorse!! ( ik heb een verlamming vanaf mijn nek rechts en dat geeft tijdens de lessen helemaal niets!


 

Diana van de Lou

Bij Diana mag je jezelf zijn, met al je twijfels en angsten. Je mag er zijn, zijn met je paard. Niks presteren, gewoon voelen, ademen, leren, genieten. Er zijn wat tranen gevloeid. Van geluk, ontroering en angst. Diana helpt je bij iedere kleine stap op mijn eigen tempo. Ik ben zo gegroeid alleen al door de rust en de tijd die Diana voor je heeft. Zo bijzonder. Ik ben zo blij dat uk van haar les heb!!
Dank je wel Diana dan ik mocht zijn wie ik ben.


 

Daniëlle

Ik, Daniëlle ben 17 jaar.. heb last van rugproblemen! Ik heb via mijn oude verzorgpaardje les gekregen van Diana! Gelijk verschil, ze kijkt heel erg naar hoe ik reageerde op t paard (en natuurlijk andersom). Met heel veel geduld en tijd! Ik weet wel dat ik nog nooit zo fijn les heb gehad als van diana!


 

Jessica

Na jaren paarden en pony’s verzorgd te hebben kwam in augustus mijn grote droom uit. Een eigen pony! Een schijterd ben ik altijd geweest door mijn angststoornis en borderline maar langzamerhand zijn waren we uitgegroeid tot elke dag het bos in. Tot 5 weken geleden... Muis kreeg het in zn bol en ik heb me moeten laten vallen.. Met gebroken pols en gekneusde knie als uitkomst. En erop? Hell no!!! Ik heb zelf gedacht aan verkopen. Een vriendin had mij getagd in een bericht van Diana en heb een berichtje gestuurd. Gelijk leuk contact en voelde me begrepen! Vandaag Diana ontmoet en Muis gaat echt nergens heen! Door diana heb ik vandaag gezien dat muis net zoveel van mij houd als ik van hem! En we gaan met zn 3e rustig opbouwen tot ik er weer op durf. Na afloop ook nog een lief kaartje en geluks armbandje gekregen wat het extra speciaal maakte! Ik kijk uit naar de volgende keer!

Joelle

Vandaag weer les gehad bij the power horse en super tevreden over! Je wordt goed begeleid en ze neemt echt de tijd voor de les. Niks geen gehaast alles op zijn tijd.
Je merkt al meteen verschil en dat de pony het ook door gaat krijgen. Ik ben heel blij met deze manier om les te kunnen nemen. Totaal anders als een manege les.
Goede begeleiding en heel enthousiast, je merkt en ziet aan alles dat ze plezier heeft in het lesgeven/begeleiding dit geeft een prettige samenwerking.

Sven en Dillan

26 april de 1e les gehad met Sven en Dillan, super enthousiast waren ze om te gaan rijden.
Na een kleine kennismaking sprong Sven en daarna Dillan er op om vervolgens met Diana van den Berg rustig stap voor stap, stop voor stop de eerste meters en rondjes maken. Na een paar minuten gingen ze de rijbak in en toen het hek open was kwam het helemaal goed, als trotse pauwen lieten ze zien hoe goed ze de slalom kon met Unique en daarna zonder handen en slapend op en neer kon rijden. Unique heeft hun harten veroverd en Sven en Dillan zitten vol spanning klaar om van Diana de volgende les te krijgen. Ze hebben er zin in!!!

Ineke

Ik, Ineke, ben inmiddels 64 jaar, rijd al vrijwel mijn hele leven op een paard of pony. Maar moest, na een paar flinke vallen, en het weggaan van mijn lievelingspony, toegeven dat ik angstig geworden was. Zelf zo doorgaan was voor mij geen optie... Dan zou ik alleen nog maar de klusjes doen, en niet meer op onze pony Anna stappen. Dat wou ik niet, we hebben toch niet voor niets een eigen pony! Toegeven dat je angstig bent, is erg moeilijk, hulp zoeken nog veel moeilijker.... Gelukkig zie ik opeens info over The Power horse, ideaal.... Ik kreeg gelijk leuk contact met Diana. Ze helpt me fantastisch! Andere instructrices zeiden dat ze niks voor me konden doen........Nu durf ik weer te rijden, en geniet er van! We zijn nu zelfs aan het zoeken naar een pony erbij. Zodat we samen ( met man of dochter) weer fijne bosritjes kunnen gaan maken...
Dankzij de hulp van Diana van den Berg!

 


 

Lieselotte 

Oktober 2017 een enorm lieve merrie gekocht, Mira.
Na een week veranderde Mira en wist niemand meer wat die er mee aan moest, ze werd vals.. Na veel behandelingen en veel hulp is ze hier uiteindelijk na maanden weer uit gekomen. Maar helaas zat het bij mij nog wel diep.. Waar Mira vertrouwen had ik mij met het rijden had ik dit nog niet helemaal terug gewonnen (wat rijden erg lastig maakt). Vandaag mijn eerste les van Diana gehad. Diana kijkt naar paard en ruiter, houd rekening met wat beide voelen, legt alles duidelijk uit, neemt de tijd voor je, en legt vooral géén druk op je. Ze leert je veel oefeningen waardoor je vertrouwen opbouwt met je paard, of het nu in 1x goed gaat, of dat het 10x opnieuw moet dat maakt niet uit, Diana blijft heel rustig. Ik vond de eerste les een hele fijne ervaring. Ook heb ik in deze les al veel geleerd, over mezelf, over Mira, en over het rijden.

Dus kortom: super!

Bedankt voor de fijne les namens mij en Mira.


 

Mare

Diana kwam ik tegen via een oproep op Facebook, wat vond ik het spannend om kennis te maken met haar. na 5 min bleek dit helemaal niet nodig en heeft ze mij en mijn toenmalige paardje alle vertrouwen gegeven. mijn merrie had singelnijd. hoe Diana hier mee omging was zo liefdevol! En Lilly reageerde hier super op. na een week was het al met 75% verminderd.
Diana is eerlijk en staat voor je klaar. in leuke tijden maar zeker ook in moeilijke tijden!
Diana ik wil je bedanken voor al jou liefde, vertrouwen en geduld!! je bent echt een topper.


 

Rachel

Tijd.... heeft alle tijd. Met elke stap kom je dichterbij je doel en er is absoluut geen (tijds)druk. Diana neemt alles goed met je door, bespreekt alles met je en heeft goed contact met zowel jouw als ruiter als met Unique om zo de lessen zo goed mogelijk te laten verlopen en aan te laten voelen. Ik voel me er erg op mij gemak, voel me niet opgejaagd en voel me erg vertrouwd om bij Diana te zijn. Zit je ergens mee kan je het bij haar kwijt en dat schakelt zij terug in hoe de dag verloopt. Voel jij je wat onrustig, dan doen we een stapje terug en kijken waar je je goed bij voelt, ben je erg op je gemak en durf je het aan, dan kan er gemakkelijk een stapje verder gemaakt worden. Diana is soepel in alles en houdt met alles en iedereen rekening! Fantastisch hoe ze dit doet!

Mila

Wat heb ik een respect voor deze vrouw hoe ze vandaag mijn dochter heeft laten glunderen en zoveel zelfvertrouwen heeft gegeven puur alleen al het geduld dat ze heeft. En de aandacht ben zo blij dat ik dit heb mogen ervaren met me dochter en Diana van den Berg en natuurlijk Unique super een dikke 10